TEVILE DIN PPR SUPRATHERM – CEL MAI INALT NIVEL DE CALITATE

Firma SupraTherm cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu este una dintre cele mai mari producatoare din lume fabricand sub acelasi acoperis intreaga gama de produse PPR, inclusiv componenete metalice pentru sisteme PPR. In momentul in care va ganditi sa aduceti imbunatatiri spatiului de locuit si vreti tot ce este mai nou pentru instalatiile din propria locuinta este bine sa luati in calcul achizitionarea de tevi din polipropilena de la SupraTherm. Si asta deorece calitatea trebuie sa fie o componenta principal in alegerile dumneavostra si abia apoi trebuie sa va ganditi la pret, iar firma SupraTherm nu face rabat de la cele doua.

Trebuie avut in vedere ca odata cu trecerea timpului tevile sunt primele care se uzeaza iar daca ati decis sa schimbati instalatiile din propria locuinta puteti fi siguri ca tubulaturile din PPR de la SupraTherm va vor satisface cele mai exigente dorinte. Acestea la ora actuala reprezinta varful de gama in domeniul instalatiilor datorita materialelor din care sunt confectionate, materiale care au proprietati net superioare fata de alte tevi. Sunt stabile la temperature inalte, prezinta o rezistenta marita la tractiune, imbinarea se realizeaza extrem de usor si au o durată de viață de 75 de ani, ceea ce denotă rezistența în timp. Tevile din PPR de la SupraTherm pot suporta temperaturi până la 70 de grade Celsius fără a avea loc nici cea mai mică deformare, mai mult decât atât, funcționează în siguranță și la o temperatură de 100 de grade Celsius pentru un interval scurt de timp.

Firma SupraTherm ofera cel mai inalt nivel de calitate la tevile din polipropilena si asta pentru ca nici un produs nu iese din fabrica fara a fi riguros controlat calitativ. Specialistii in domeniu din intreaga lume au recunoscut performanțele uimitoare ale tevilor din PPR de la SupraTherm, iar firmele de instalatii din tara noastra le apreciaza si le recomanda ca fiind cele mai bune de pe piata de profil. Pot fi utilizate pentru toate instalatile interioare din locuinta dumneavoastra atat pentru apa rece, apa calda cat si pentru sistemele de incalzire. Daca e sa ne intebam ce le face atat de speciale putem aminti ca tevile din PPR de la SupraTherm prezintă o durabilitate sporită în timp datorită proprietăților fizice și o rezistență mare la îngheț. Nu există posibilitatea de condensare așa cum se întâmplă la instalațiile metalice, iar perforarea este imposibilă datorită curenților circulatorii. Un alt aspect demn de luat in seama este si faptul ca materialul din care sunt construite aceste tevi este absolut inofensiv din punct de vedere al toxicității și oferă totodată o capacitate sporită de izolare termică și fonică, oricat de mare ar fi presiunea apei.

Pot fi montate cu usurinta si asta deoarece toate inserările și conectări sunt făcute din accesorii flexibile cu protecție galvanizată și garantează joncțiuni impermeabile. Lichidele nu au contact direct cu metalele datorită protecției izolatoare polipropilenice. Un lucru extrem de important il reprezinta si costurile reduse la montare și asta pentru că necesită mai puține bride de fixare datorită reducerii fenomenului de dilatare.

No comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 × five =